Forside / Om Stages

Om Stages

Hvem er Stages

Bag Stages står Dorthe Hove Olesen.

Dorthe portræt

Jeg har igennem de sidste 17 år arbejdet som leder, rådgiver, facilitator og coach, i private virksomheder, offentlige organisationer og i interesseorganisationer.

Som meget ung, og meget nyuddannet, blev jeg leder for en stor gruppe mennesker, med alt hvad det indebar af driftsledelse, udviklingsopgaver, organisationsforandringer, konflikthåndtering mm. Når jeg i dag rådgiver ledere, eller hjælper med at designe forandringsprocesser, er det i høj grad disse tidlige, praktiske erfaringer jeg trækker på – jeg har selv været der, og har høstet alle de dyre lærepenge!

De praktiske, organisatoriske erfaring er igennem årene suppleret med en række videreuddannelser, herunder en master i organisationspsykologi, en uddannelse som konfliktmægler/mediator og en 2-årig organisationspsykologisk konsulent-efteruddannelse.

Jeg er stærkest lige dér, hvor organisationer eller enkeltindivider står overfor komplekse organisatoriske udfordringer eller konflikter imellem teams/enkeltpersoner – dér hvor der ikke findes nogen quick-fixes, men hvor både organisationen eller personen jeg arbejder med – og jeg som konsulent – må bringe os selv i spil og finde helt nye løsninger, sammen.

Jeg har opnået min solide organisationsforståelse i samarbejdet med en bred vifte af højt specialiserede virksomheder og organisationer, både herhjemme og internationalt.

Hvorfor Stages?

Navnet indfanger de to vigtigste fixpunkter i mit arbejde med mennesker og organisationer:

  • At kunne sætte scenen for organisationens arbejde er, i min optik, lederens vigtigste opgave. Det gælder i det store; at kunne formulere klare mål og retning, og i det nære; at kunne skabe trygge rammer for udvikling. Jeg guider ledere og deres organisationer, til at sætte scenen for deres arbejde.
  • Igennem livet befinder vi os i en række forskellige stadier, eller (livs)faser. Vores opfattelse af, hvad der vil være et godt næste skridt, hvad der er en attraktiv udvikling etc., afhænger af hvilken fase vi selv befinder os i, lige nu. Dette gælder både for organisationer og enkeltindivider. Jeg lytter, observerer og tager afsæt lige der hvor netop denne organisation, eller dette menneske, befinder sig, når jeg hjælper med de små eller store spring til nye faser eller stadier.

Samarbejdspartnere

Jeg løser ofte opgaver alene, men er også velsignet med et stort netværk af dygtige samarbejdspartnere, med ekspertise der komplementerer de områder jeg selv løser opgaver indenfor.

Jeg bringer mit netværk i spil, og trækker dem med ind i opgaveløsningen, hvor det er relevant, for at møde jeres unikke behov.

Jeg er glad for, og stolt over at arbejde sammen med:

Klartkbh.dk

Louisekampmark.dk

Tandem.dk

Fotos og grafik

Magnus Hove Johansson og Sarah Brik har taget de fotos, der bruges på websitet, og Mette Jeppesen har lavet tegninger.

Scroll to Top